Nogal Koud Hier

Hallo iedereen,

Gisteren ben ik definitief aangekomen en het eerste wat opviel : de kou, bbrrrrr. Maar ook direct fijn nieuws, ik kreeg direct de sleutels van ons huis dat ook nog eens lekker warm was.

Dus daar stond ik (helaas nog geen stoelen), dus maar gedaan wat elke vermoeide mens zou doen : iets gezocht waar ik op kon zitten (gevonden : 1 van onze 3 wc’s) met ook nog eens wc-papier (yes)

En dan aan de slag : de mallemolen van de Amerikaanse admimistratie : voor een gewone procedure heb je toch al minstens 3 officiele formulieren nodig (waar is van quickenborne als je hem nodig hebt), en als je dan uiteindelijk denkt dat je alles hebt ingevuld, zie je pas dat je nog een vierde nodig hebt enz. Gelukkig veel hulp van het werk.

Na een nachtje slapen (gelukkig op hotel) kan het aftellen beginnen : nog drie nachten slapen en Greet en de kindjes komen aan en ons leven hier kan echt beginnen. Waarschijnlijk zal het sneeuwen als ze hier aankomen, dus hopelijk wordt de vlucht niet vertraagd. Aan de andere kant, Karel kijkt al uit naar de sneeuw, dus dat kan dit weekend wel eens heel fijn voor hem worden.

Bedankt nog eens voor de fijne blog, we gaan hem echt onderhouden en kijken enorm uit naar jullie reacties

Tot binnenkort

Bert 

2 Reacties to “Nogal Koud Hier”

  1. Veel sneeuwplezier jullie eerste weekend in the big frozen apple.
    Voor mij mag het hier een graadje kouder – een paar maanden op een jaar zonder muggen zou een verademing zijn.

    En die drie toiletten, da’s juist genoeg voor heel de familie,he! Nu nog ne walkie talkie kopen en ge kunt naar Politika-traditie een WC feestje bouwen!

  2. hallo mama

Plaats een reactie